- Domov
- Denné menu
- Denné menu Ďalšie mestá, Zlaté Moravce - Vráble
Denné menu:
- POLIEVKA
- 0,33l Paradajková polievka so syrom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLÁ
- 1.) 170g Steak z bravčovej krkovičky na hubovom ragú, ryža
- 2.) 200g Zapekané vykostené kuracie stehná so syrom a smotanou, zemiakové pyré, kyslé uhorky (7)
- 3.) 170g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)
- 4.) 600g Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
- 5.) 350g Cestoviny s kuracím mäsom, sušenými paradajkami, olivami, baby špenátom a parmezánom (1,3,7)
- DEZERT
- NEPLATÍ PRE DONÁŠKU - 50g Čokoládový puding s broskyňami a piškótami (1,3,7)
Denné menu:
- POLIEVKA
- 0,33l Paradajková polievka so syrom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLÁ
- 1.) 170g Steak z bravčovej krkovičky na hubovom ragú, ryža
- 2.) 200g Zapekané vykostené kuracie stehná so syrom a smotanou, zemiakové pyré, kyslé uhorky (7)
- 3.) 170g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)
- 4.) 600g Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
- 5.) 350g Cestoviny s kuracím mäsom, sušenými paradajkami, olivami, baby špenátom a parmezánom (1,3,7)
- DEZERT
- NEPLATÍ PRE DONÁŠKU - 50g Čokoládový puding s broskyňami a piškótami (1,3,7)
Magazín
Čítať viac
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021