- Domov
- Denné menu
- Denné menu Ďalšie mestá, Zlaté Moravce - Vráble
Denné menu:
- POLIEVKA
- 0,33l Kyslá šošovicová polievka, chlieb (1,7)
- HLAVNÉ JEDLÁ
- 1.) 170g Vyprážaná kuracie kapsa(slanina, oštiepok), šťuchané zemiaky (1,3,7)
- 2.) 170g Hovädzí burger v domácej žemli, hranolky, slaninová majonéza (1,3,7,10)
- 3.) 250g Bravčová živánska v alobale
- 4.) 600g Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
- 5.) 250g Cuketová placka plnená kuracím mäsom, šampiňónmi a fazuľami posypaná mozzarellou, bylinkový dressing (1,3,7)
- DEZERT
- NEPLATÍ PRE DONÁŠKU - 50g Lievance s mliečnou čokoládou a šľahačkou (1,3,7)
Denné menu:
- POLIEVKA
- 0,33l Kyslá šošovicová polievka, chlieb (1,7)
- HLAVNÉ JEDLÁ
- 1.) 170g Vyprážaná kuracie kapsa(slanina, oštiepok), šťuchané zemiaky (1,3,7)
- 2.) 170g Hovädzí burger v domácej žemli, hranolky, slaninová majonéza (1,3,7,10)
- 3.) 250g Bravčová živánska v alobale
- 4.) 600g Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
- 5.) 250g Cuketová placka plnená kuracím mäsom, šampiňónmi a fazuľami posypaná mozzarellou, bylinkový dressing (1,3,7)
- DEZERT
- NEPLATÍ PRE DONÁŠKU - 50g Lievance s mliečnou čokoládou a šľahačkou (1,3,7)
Magazín
Čítať viac
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021